Digi-rakennus
Kiinteistön kokonaisvaltainen 3D-malli työstetään alan standardiformaatteja tai tietomallinnusta hyödyntäen. Digi-rakennuksen avulla kiinteistön markkinointi ja hallinnointi on helppoa ja näyttävää. Hallinnoit helposti tilojen statusta sekä esittelet, miltä kohteet tulevat näyttämään valmistuessaan. Digi-rakennusta voit käyttää suoraan SokoProsta, mikä helpottaa kiinteistön hallintaa sen suunnittelusta aina markkinointiin asti.
 
SAAS-PALVELU
Digi-rakennus on SaaS-pohjainen palvelu, joka mahdollistaa palvelun nopean käyttöönoton. Käyttäjä tarvitsee vain tietokoneen, jossa on internet-yhteys.
 
Palvelu hyödyntää avoimen lähdekoodin teknologioita. Verkkopohjainen järjestelmä voidaan helposti tuoda osaksi toista järjestelmää ja erilaiset integraatiot toisten järjestelmien kanssa voidaan toteuttaa joustavilla rajapintaratkaisuilla.
 
Sovelluksen hallintanäkymä mahdollistaa useiden eri käyttäjätasojen määrittämisen, minkä myötä organisaatioiden eri tasoiset käyttäjät saavat käyttöönsä vain omalle tasolleen sopivia toimintoja. Katso esittelyvideo tästä
 
Voit ottaa meihin helposti yhteyttä klikkaamalla Pyydä lisätietoja -painiketta ja täyttämällä lomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa!