SokoPro on tiedon hallinnoinnin, jakamisen ja arkistoinnin sähköinen palvelu.

Hallittua rakentamista

Yksittäinen rakennusprojekti, iso kauppakeskus tai useita päällekkäisiä projekteja ja urakoitsijoita – SokoProlla rakennusprojektin hallinnointi on joustavaa. Tiedot aikatauluista, toimituksista, piirustuksista ja työmaapäiväkirjoista ovat aina ajan tasalla. Aineiston sähköisen jakamisen lisäksi materiaalit voi tilata myös paperitulosteina, jolloin lähettimme hoitavat jakelun.

Kiinteistön hallintaa

SokoProta voidaan hyödyntää kiinteistön ylläpidossa koko kiinteistön elinkaaren ajan. Piirustukset ovat tallessa ja käytettävissä esimerkiksi peruskorjauksissa. SokoProsta löytyvät ajantasaiset tiedot tuovat kustannustehokkuutta ja säästöä. SokoProVALUE-kartoituspalvelu kiinteistöomistajalle kertoo heti, kuinka paljon säästöä saat. Kysy lisää!

Tietoturvasertifioitu ja turvallinen

SokoPro on tietoturvan edelläkävijä rakennusalalla ja sille on myönnetty tietoturvasertifikaatti. Projektipankkia käytetään internetselaimen välityksellä projektiin osallistuvien henkilökohtaisten tunnusten kautta. Käyttöoikeudet on määriteltävissä joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.