Grano Oy lanseeraa uuden SokoPro-ohjelmiston FinnBuild-messuilla Messukeskuksessa 10.10.2018

Mediatiedote | julkaisu 10.10.2018

Lähettäjä: Grano Oy

Ohjelmisto mahdollistaa läpinäkyvän ja mobiilin tiedonhallinnan toimialasta riippumatta. SokoPro-ohjelmistoa hyödyntää tällä hetkellä päivittäin noin 16 000 rakentamisen ammattilaista. Käyttäjämäärien kasvu on kirittänyt ohjelmiston kehittämistä vastaamaan proaktiivisesti asiakkaiden tarpeisiin. Jatkossa ohjelmisto palvelee myös toimialasta riippumattomasti.
”Uusi ohjelmisto vastaa digitaalisuuden tuomiin haasteisiin mahdollistamalla nopean ja läpinäkyvän tiedonhallinnan sekä jakamisen, kertoo kehityspäällikkö Fernando Korpi.
”Sisällön määrän edelleen kasvaessa, nyt lanseerattava ohjelmisto tarjoaa tehokkaan ja läpinäkyvän tiedonhallinnan ja jakamisen työkalun erilaisten organisaatioiden sekä yritysten käyttöön. Ohjelmiston kehitystyö jatkuu edelleen ja uusia ominaisuuksia julkaistaan jatkuvasti, mutta jo nyt ohjelmisto on uudenaikainen, käyttäjäystävällinen ja mobiili. Erityisesti ohjelmiston avoimet rajapinnat mahdollistavat entistä tehokkaamman tiedon liikkumisen eri ohjelmistojen välillä, päättää Korpi.
Lisätietoja antaa:

Kehityspäällikkö Fernando Korpi 045 6739 609

Brand Manager Suvi Viitala 050 5669 608

SokoPro on Suomalainen tiedon hallinnoinnin, jakamisen ja arkistoinnin sähköinen palvelu, joka on ollut markkinoilla jo 25 vuoden ajan. SokoProlla on 80 000 käyttäjää ja 16 000 päivittäistä kirjautumista. www.sokopro.com
Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa. Sen palvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti 27 eri paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Panostajan omistusosuus Granosta on 51,5 %. Granon liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä on yli 1000. www.grano.fi