Unohditko salasanan?
Vaihda salasana seuraavasti:
1. Klikkaa Unohditko salasanan? -linkkiä
2. Anna sähköpostiosoite, joka on liitetty SokoPro-palveluun. Syötä captcha-varmistus ja klikkaa Pyydä uusi salasana -painiketta.

salasana_2016

Captcha

Salasana_captcha_2016

Pyynnön jälkeen sinulle pitäisi tulla alla oleva sähköpostiviesti:

Tunnuksenne, Matti Meikäläinen, on lukittu.
Tämä voi johtua siitä että olet unohtanut salasanasi tai syöttänyt sen väärin liian monta kertaa.
Vaihtaaksesi salasanasi avaa alla oleva linkki

https://www.sokopro.fi/ChangePassword.aspx?crypt=l0ZwA4z8UH (ESIMERKKI LINKKI!)

Mikäli linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se suoraan selaimen osoitekenttään.
Linkki on voimassa kaksi kuukautta ja toimii vain kerran.

Klikkaa linkkiä tai kopioi se suoraan selaimen osoitekenttään. Sinulle pitäisi avautua alla oleva näkymä.

Syötä uusi salasana

uusi_salasana_2016

Salasanan pitää olla vähintään kahdeksan merkkiä pitkä. Syötä uusi salasana kahteen kertaan ja klikkaa Tallenna-painiketta.

Kirjaudu sisään
SokoPro-projektipankkiin kirjaudutaan https://www.sokopro.fi/ -sivuston kautta. Lähetämme sähköpostissa käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kirjoita saamasi tunnukset kirjautumisruutuun. Huomioi isot ja pienet kirjaimet sekä välilyönnit. Tämän jälkeen klikkaa Kirjaudu sisään-painiketta.

Helpdesk avustaa SokoPro-asiakkaita järjestelmän ongelmatilanteissa. Ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen helpdesk@sokopro.fi!

kirjaudu_sisaan_2016