line
Sokopro
SokoPro on tiedon hallinnoinnin, jakamisen ja arkistoinnin sähköinen palvelu. Se palvelee suunnittelusta aikataulutukseen, toimitusten seurantaan, työmaapäiväkirjojen ja piirustusten hallintaan.
 
Hallittua rakentamista
Yksittäinen rakennusprojekti, iso kauppakeskus tai useita päällekkäisiä projekteja ja urakoitsijoita – SokoProlla rakennusprojektin hallinnointi on joustavaa. Tiedot aikatauluista,
toimituksista, piirustuksista, työmaapäiväkirjoista ovat aina ajan tasalla. Aineiston sähköisen jakamisen lisäksi materiaalit voi tilata myös paperitulosteina, jolloin lähettimme hoitavat jakelun.
 
Kiinteistön hallintaa
SokoProta voidaan hyödyntää kiinteistön ylläpidossa koko kiinteistön elinkaaren ajan. Piirustukset ovat tallessa ja käytettävissä esimerkiksi peruskorjauksissa. SokoProsta löytyvät ajantasaiset tiedot tuovat kustannustehokkuutta ja säästöä. SokoProVALUE-kartoituspalvelu kiinteistöomistajalle kertoo heti kuinka paljon säästöä saat. Kysy lisää!
 
Tietoturvasertifoitu ja turvallinen
SokoPro on tietoturvan edelläkävijä rakennusalalla ja sille on myönnetty tietoturvasertifikaatti. Projektipankkia käytetään internetselaimen välityksellä projektiin osallistuvien henkilökohtaisten tunnusten kautta. Käyttöoikeudet on määriteltävissä joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. SokoPron rajapinnat mahdollistavat liitännät myös muihin asiakkaiden järjestelmiin.
 

  • Aineistojen hallinta
  • Projektipankkipalvelut
  • Kiinteistönhallinta (SokoProValue ja Estate)