Single Sign On (SSO)

Työmaan asiakirjat hanskassa nyt entistä helpommin
Nyt Ubisecure SSO-järjestelmän avulla SokoPron käyttö on entistä helpompaa ja vaivattomampaa.
 
Mikä on SSO?
SSO eli Single Sign-On -kertakirjautumisen avulla käyttäjä voi kirjautua omalle koneelleen omalla salasanallaan, ja hänellä on automaattisesti pääsy myös SokoPro:hon. Enää ei tarvita erillisiä SokoPro-tunnuksia.
 
SSO-järjestelmän myötä yrityksen työmäärä vähenee huomattavasti, kun ei tarvitse hallinnoida ja myöntää erillisia SokoPro-tunnuksia, tai esimerkiksi työsuhteen päättyessä perua työntekijöiden tunnuksia. Työmaan asiakirjat hanskassa nyt entistä helpommin Kun yrityksen käyttäjätunnus lakkaa toimimasta, myös SokoPron käyttöoikeus lakkaa.
 
line

YIT:llä tunnusten hallinnointi helpottui

 
YIT_SSO
 
YIT:llä SSO-kirjautuminen on ollut nyt käytössä vuoden alusta. –Käyttäjälle on selkeä etu, kun YIT-verkosta pääsee SokoPro:hon ilman erillistä kirjautumista ja muualtakin kirjautuminen tapahtuu saman salasanan avulla. Työsuhteen päättyessä käyttäjätunnukset lukitaan automaattisesti, jolloin myös oikeus SokoPro:hon päättyy. Paljon käyttäjätunnusten hallinnointia ja työtä jäi meiltä pois, kertoo IT Manager Pasi Nyman YIT:ltä.
 
SokoPro on YIT:llä laajasti käytössä, sillä on satoja käyttäjiä ja tuhansia dokumentteja. –Meillä on noin 6000 henkeä töissä Suomessa ja ulkomailla, ja vaikka kaikki eivät SokoPro:ta käytäkään, niin työmäärän helpotus on huomattava, Nyman toteaa SSO:n hyödyntämisestä. Granolta tilataan SokoPron kautta myös paljon tulosteita ja piirustuksia. SokoPro:hon saa myös helposti pääsyn kaikille kumppaneille.
 
SokoPro:ta on YIT:llä kokeiltu myös ulkomailla, Baltian maissa ja Venäjälläkin. SokoPron käyttöliittymää Nyman pitää suhteellisen helppokäyttöisenä. –SSO-tunnistautuminen on hieno parannus, mutta kehitettävääkin voi toki jatkossa löytyä.
 
PAREMPI KÄYTTÖKOKEMUS
SokoPro tarjoaa paremman käyttökokemuksen. –Jos yrityksellä on SSO-valmius, pystytään integraatio SokoPro:hon tekemään helposti, sanoo kehityspäällikkö Antti Turpeinen Granosta. Ubisecure SSO-järjestelmä mahdollistaa helpot integraatiot.
 
Isoissa rakennushankkeissa voi olla tuhatkin eri toimijaa, joten työnantajan osalta tunnusten ja salasanojen ylläpitotyötä jää huomattavasti vähemmän. Uusia tilejä ei tarvitse perustaa, ja salasanakaan ei unohdu niin helposti. Projektin pääkäyttäjät voivat itse määrittää työntekijän oikeudet SokoPron eri projekteihin.
 
https://www.ubisecure.com/
 
Voit ottaa meihin helposti yhteyttä klikkaamalla Ota yhteyttä -painiketta ja täyttämällä lomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa!