line

Mobiili TR- ja MVR-mittarit

 
 

Mobiili_tr_mvr_kirjautuminen

Kirjautuminen

Mobiililaajennus toimii SokoPro-tunnuksillasi, käytit tablettia tai älypuhelinta. SokoPro-laajennukseen et tarvitse erillisiä sovelluksia tai tunnuksia.

Mobiili_tr_mvr_kohteet

Tarkastuskohteet

Digitaalinen mittauslomake on vain yhden sivun mittainen ja jokaisessa kohteessa sille merkitään tukkimiehen kirjanpidolla oikein ja väärin olevat asiat.


Mobiili_tr_mvr_lisaa_ja_tallenna

Tallenna ja lisää virhe

Lisää halutulle tarkastuskohteelle virhetiedot. SokoPron TR- ja MVR-mittareissa virhetiedot ovat muokattavissa (huomautukset, kohde, paikka ja vastuuhenkilöt).

 
 

Tyoturvallisuus

Työturvallisuus

Käytä SokoPron mobiililaajennusta tarkastusten suorittamiseen suoraan kentällä. Lisää kuvia ja vastuuta tehtäviä oikeille tahoille. Kaikki tieto tallentuu automaattisesti ja on arkistoituna projektipankissa. Enää ei ole tarvetta täyttää papereita käsin. Ratkaisumme toimii kaikilla alustoilla.

Raportointi

Raportointi

Työturvallisuusmittaukset tallennetaan SokoProhon projektikohtaisesti ja jokaiselle mittaukselle lasketaan automaattisesti TR-indeksi tai MVR-indeksi.


Myynti

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko SokoPron työturvallisuusratkaisuista? Asiantuntijamme neuvovat kuinka työturvallisuus on aina ajan tasalla ja jokaisen projektiin osallistuvan käytettävissä. Ota reilusti yhteyttä! Puh. 020 743 5240 tai sokopro.myynti@grano.fi