SokoPro – Digitaalinen rakennus

SokoProssa on kehitetty uusi konsepti kiinteistöjen 3D-mallintamiseen, joka mahdollistaa kohteen esittelyn asiakkaalle kolmiulotteisesti ja yksityiskohtaisesti.
 
– Kiinteistön kokonaisvaltainen 3D-malli työstetään alan standardiformaatteja tai tietomallinnusta hyödyntämällä. Näin pystymme tuottamaan nopeasti ja kustannustehokkaasti mallinnukset eri viestimiin, kuten nettiin, mobiiliin tai virtuaalilaitteisiin, kehityspäällikkö Fernando Korpi kertoo.
 
Kohteen digitalisoinnin jälkeen rakennuksesta voidaan toteuttaa realistisia näkymiä kuvina tai 360-panoraamoina. Samasta kohteesta on mahdollista demonstroida erilaisia toteutusvaihtoehtoja ja näkymät voidaan asettaa todelliseen ympäristöön, mikä helpottaa kokonaisuuden hahmottamista.
 
– Koko korttelin alueelta esitelty kiinteistö auttaa mm. käyttäjää hahmottamaan lähipalveluiden sijoittumisen kohteen läheisyyteen. Se mahdollistaa asiakkaillemme esimerkiksi tilojen monipuolisemman esittelyn osana markkinointia, Fernando toteaa. Katso esittelyvideo tästä
 
Voit ottaa meihin helposti yhteyttä klikkaamalla Ota yhteyttä -painiketta ja täyttämällä lomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa!