SokoPro – Oikea valinta rakennustyömaan ja kiinteistön hallinnointiin

Miksi valita SokoPro-projektipankki?
Olet sitten pieni tai suuri toimija, olet aina tervetullut SokoPro-projektipankkiin. Palvelussa tallennettu tieto pysyy aina tallessa koko kiinteistön elinkaaren ajan. Hyvä asiakaspalvelu ja SokoPro-asiantuntijat ovat aina palveluksessasi.
 
Asiakkaat ovat meidän parhaita ystäviämme. Vahva asiakassuhde auttaa meitä kehittämään projektipankkia entistä paremmaksi. Kaikki palaute on aina tervetullutta!
 
SokoPron avulla rakennusprojektin hallinnointi on joustavaa, oli sitten kyseessä yksittäinen rakennusprojekti, julkisivuremontti tai iso kauppakeskus – saat vaivattomasti tiedot aikatauluista, toimituksista, piirustuksista ja työmaapäiväkirjoista. Projektipankki on käytettävissä 24/7 paikasta riippumatta. Laaja kopiolaitosverkosto takaa nopean toimituksen niin talvipakkasilla kuin kesähelteillä.
 
SokoPro on 100-prosenttisesti suomalainen palvelu ja sille on myönnetty oikeus käyttää avainlippumerkkiä.
 
Onko SokoPro-projektipankki turvallinen?
Kyllä! Olemme Suomen ainoa projektipankki, joka on saanut Nixu Oy:n tietoturvasertifikaatin. Pohjoismaiden johtavan tietoturvakonsultointiyhtiön myöntämä sertifikaatti on osoitus tuotteen korkeasta tietoturvatasosta.
 
Haluatko lisätietoja projektipankista?
Voit ottaa meihin helposti yhteyttä oheisella lomakkeella. Klikkaa “Ota yhteyttä -painiketta” ja täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa!