Suunnittelun tehokkuutta

SokoPron ansiosta työmaan alkusuunnittelusta käytetty informaatio hankeaikatauluineen ja tarjouspyyntöineen on heti käytettävissä hankkeen osallistuvien tahojen kanssa. Projektipankkiin voidaan tarpeen mukaan siirtää valmiit lähtötiedot, joita täydennetään rakennushankkeen edetessä.
 
Hallittua rakentamista
SokoProlla rakennusprojektin hallinnointi on joustavaa, oli sitten kyseessä yksittäinen rakennusprojekti, julkisivuremontti tai iso kauppakeskus – saat vaivattomasti tiedot aikatauluista, toimituksista, piirustuksista ja työmaapäiväkirjoista. Projektipankki on käytettävissä 24/7!
 
Elinkaariajattelua
SokoProta voidaan hyödyntää kiinteistön ylläpidossa koko kiinteistön elinkaaren ajan. Piirustukset ovat tallessa ja käytettävissä esimerkiksi peruskorjauksissa. SokoProsta löytyvät ajantasaiset tiedot tuovat kustannustehokuutta ja säästöä eritoten osakeyhtiön osakkaiden eduksi. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä oheisella lomakkeella. Klikkaa “Ota yhteyttä.” ja täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa!
 

 
Mikä on SokoPro?
SokoPro on Suomen johtava projektipankki; pankilla on rakennusteollisuudessa ja kiinteistöjenhallinnassa yli 15 000 asiakasta.
 
Kenelle palvelu sopii?
Pienille kuin suurille yrityksille!