SokoPro AREENA 12.5.

Miten vähentää hukkaa ja tehostaa työntekoa?

Tämän päivän rakennustyömailla hukan vähentäminen ja työnteon tehostaminen ovat isoja haasteita, joihin SokoPron tiedon- ja laadunhallinnan työkalut tarjoavat konkreettisia ratkaisuja ja merkittäviä etuja. SokoPro AREENA on uusi rakennusalan foorumi, joka valottaa näitä ratkaisuja asiantuntijanäkökulmien, asiakastarinoiden ja onnistumisten kautta.

Tervetuloa SokoPro AREENA -virtuaalitapahtumaan 12.5. klo 9.00-10.00 murtamaan kanssamme myyttejä hankalista prosesseista työmailla ja keskustelemaan uusista työkaluista ja näkökulmista työmaan arkeen.

Virtuaalitapahtumassa Heikki Arvio (osastopäällikkö, BIM & Digi Center), Oskar Smeds (myyntipäällikkö, Congrid) ja Sami Isoaho (johtava pilviarkkitehti, Viria) hakevat vastauksia seuraaviin aiheisiin:

  • Tiedonhallinta, työkalut ja tuotekehitys: miten työmaa tehostuu tulevaisuudessa?
  • Miten vaaditaan ja saadaan tarpeeksi hyvää laadunhallintaa?
  • Miten pääset irti jatkuvasta piirustusten etsimisestä työmailla?
  • Tietoturva pilvipalveluissa: tiedätkö, mitkä asiat jäävät asiakkaan vastuulle?

Ilmoittaudu virtuaalitapahtumaan täyttämällä oheinen lomake!

Asiantuntijat

Heikki Arvio
Osastopäällikkö, BIM & Digi Center

Heikki Arvio

Heikki on pitkän linjan tietomallinnuksen kehittäjä ja innovaattori Rambollin BIM & Digi Centeristä. Heikin tavoitteena on kehittää helppokäyttöisiä ratkaisuja rakennusalan laadun ja tuottavuuden parantamiseksi sekä viedä alan tietomallinnusta ja digitalisaatiota eteenpäin.

Tapahtumassa Heikki esittelee ratkaisun rakennuspiirustusten ja muiden suunnitelmien jatkuvalle etsimiselle työmailla.

Oskar Smeds
Myyntipäällikkö, Congrid

Oskar Smeds

Oskar on Rakennusinsinööri ja toiminut useita vuosia erilaisissa työmaatoimihenkilön tehtävissä, pääurakoitsijan palveluksessa. Hänen intohimonaan on toiminnan kehittäminen.

Oskarin esityksessä pureudutaan laadunhallinnan kipupisteisiin ja ratkaisuihin.

Sami Isoaho
Johtava pilviarkkitehti, Viria

Sami Isoaho

Microsoft, Google ja Grano tuottavat alansa johtavia pilvipalveluita. Pyrkimys korkeaan tietoturvatasoon ja asiakkaan datan suojaamiseen kaikin mahdollisin tavoin yhdistävät pilvialan parhaita toimijoita.

Moni asiakas ei kuitenkaan ole tiedostanut nk. jaetun vastuun malliin (”shared responsibility model”) sisältyvää miinaa – pilvipalvelun tarjoaja ei vastaakaan aivan kaikesta.

Tietoiskussa Sami valottaa asiakkaan vastuulle jääviä osuuksia pilvipalveluissa. Opittava pätee niin Googlen ja Amazonin kuin Microsoftinkin palveluihin – Salesforcea ja Sokoprota unohtamatta!

Ilmoittaudu virtuaalitapahtumaan

  • Lähetämme antamaasi numeroon muistutusviestin.
  • Oletko SokoPro:n asiakas? *
  • Hyväksyn SokoPro:n tietosuojaselosteen *