Blogi Grano Magazine Mediajulkaisu Uncategorized @fi

Kahden työmaan tarina

Miksi kahdella työmaalla on niin kovin erilaiset tunnelmat?

Työmaainsinöörin päivä alkoi kireissä tunnelmissa.  Oven paikka olikin siellä missä piti olla ikkuna! Ikkunaa ei sen sijaan näy missään. Edellisellä viikolla kynnykset ja oven karmit olivat suunnittelussa muuttuneet, mutta tieto ei ollut kulkenut työmaalle saakka. JÄLLEEN KUULTIIN MAAILMAN PARHAAT SELITYKSET JA KIIREESEEN VETOAMINEN.

Kiven heiton päässä toisella työmaalla, tunnelmat ovat kovin erilaiset. Työmaalta kuuluu iloista puheensorinaa ja porukalla on juuri katsottu ajan tasaiset kuvat ja tiedot työmaan muutoksista.

Työmaanjohtaja oli aamun palaverissa kiittänyt, että hanke on lukuisista muutoksista huolimatta ajan tasalla ja budjetissa. Tieto on kulkenut ja ollut ajantasaista koko projektin ajan.

Kummalla työmaalla sinä haluaisit työskennellä?

Dokumenttien valtava määrä sekä lukuisat eri osapuolet aiheuttavat haasteita projektinhallinnalle. Tämä korostuu etenkin suurissa projekteissa, joissa erilaisia dokumentteja saattaa olla tuhansia sekä lukuisia eri osapuolia. Dokumenttien hallitsemattomuus voi tulla todella kalliiksi.

SokoPron tiedostonhallintatyökalun avulla dokumentit ovat aina järjestyksessä ja niitä tarvitsevien osapuolien saatavilla. Projektihallinta on kustannustehokasta ja helppoa!