SokoLink-integraatio

Lisää tuottavuutta, vähennä hukkaa.

Ota yhteyttä

Koe SokoLink-integraatio rajapintojen ja kumppaneiden avulla

SokoLink-Integraation avulla hukka ja hallinnointi vähenee ja tuottavuus lisääntyy. SokoLink mahdollistaa tehokkaamman tavan työskennellä. Käyttäjän ei tarvitse jatkossa käyttää useita eri ohjelmistoja.

Congrid

Congrid on helppokäyttöinen rakennusalanohjelmisto, jonka avulla rakennushankkeen laadun ja turvallisuuden johtaminen on helppoa ja läpinäkyvää eri osapuolille. Sokolink-integraatiolla pystyt siirtämään SokoPro projektipankista kaikki haluamasi suunnitelmat suoraan Congridin ohjelmiston käyttöä varten. Yhteystyön kautta haluamme poistaa turhan manuaalisen työn ja automatisoida suunnitelmien päivityksen suoraan suunnittelijan pöydältä työmaan tuotannonhallintaan.

Kysy lisää

Codemill / Autodesk

Codemill ohjelmistokehitysyritys, joka sijaitsee Kajaanissa. Codemill on erikoistunut kehittämään AutoCAD ja Navisworks -keskeisiä tuotteita ja palveluita teollisuuslaitosten suunnitteluun, siviili- ja AEC-organisaatioihin.

Pluginien avulla käyttäjä pääsee avaamaan SokoPro-projektipankin tiedostoja suoraan Autodesk Navisworks, Autodesk Autocad tai Autodesk Revit ohjelmista. Sen avulla voidaan myös ladata ohjelmistojen käyttämiä tiedostoja SokoPron projektipankkiin.

Kysy lisää

Infrakit

Infrakit on infrahankkeiden hallintaan tarkoitettu pilvipalvelu. Kaikki tieto projektin elinkaaren aikana jaetaan reaaliaikaisesti kaikkien projektiin osallistuvien henkilöiden välillä.
Näin varmistetaan projektin nopeampi valmistumisaika, parempi laatu ja pienemmät kulut.

Integraatio vähentää manuaalisen tiedonvälittämisen tarvetta ja nopeuttaa tiedonkulkua tilaajan, suunnittelijoiden ja rakentajien välillä hyödyntäen avoimia tiedonsiirtoformaatteja sekä pilviteknologiaa.

Kysy lisää

Granlund Manager

Granlund Manager -ohjelmisto tekee tiedolla johtamisesta helppoa. Kun saat kiinteistöstäsi ajantasaista tietoa, toimintasi tulee tehokkaammaksi, ennustettavuus lisääntyy ja tieto jakautuu kaikille sitä tarvitseville helposti.

Kysy lisää

Fatman

Frame Huollon Toiminnanohjaus on joustava ja monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä. Ohjelmiston avulla kiinteistöhuolto tehostuu ja kiinteistöjesi elinkaaren hallinta helpottuu. Fatman Frame kiinteistön huoltokirja on käytössä ympäri Eurooppaa ja käyttäjiä järjestelmässä on jo yli 15000.

Kysy lisää

Visma Tampuuri

Tampuuri on kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmä.
Tampuurilla saat käyttöösi kattavin kotimainen kiinteistöhallinnan ja toiminnanohjauksen
helppokäyttöisen ohjelmiston. Tampuuria käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon ja 74000 kiinteistön hallinnoimiseen. 1,9 miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla
hallinnoidussa kiinteistössä.

Kysy lisää

Office 365

Office 365 on pilvipalvelu, jolla käytät sujuvasti Microsoftin kehittämiä suosituimpia Office-ohjelmia, kuten Wordia, Exceliä ja PowerPointia.

Office dokumenttien esikatselu suoraan SokoProssa. Katsoakseen tiedostoja, niitä ei tarvitse

ladata ensin omalle koneelle.

Kysy lisää

Lamit.fi

Lamit.fi on perustettu vuonna 1995 ja tuottanut toiminnallaan satoja tuhansia energiatodistuksia ja energiaselvityksiä sekä vastaavia energialaskentoja kaikkialle Suomeen. Lamitilla on perustason ja korkeamman tason energiatodistuksen laatijan pätevyydet. Laskemme energiatodistukset niin kuukausimenetelmällä kuin tuntimenetelmällä (dynaaminen laskenta) ja teemme energiaselvityksiin myös kesäajan sisälämpötilalaskelmat. Laadimme Teollisuuden tarvitsemat energiakatselmukset. Lämpöpumppujärjestelmien ja muiden lämmitysjärjestelmien suunnitelmat ja kannattavauuslaskelmat.

Kysy lisää

Design Space/3d Talo

Design Space -ohjelmisto on tehty BIM-/CAD-suunnitteluohjelmistojen tueksi, jonka avulla helpotat omaa suunnittelutyötäsi ja tuot asiakkaillesi lisäarvoa virtuaalitodellisuuden avulla.

Design Space on suunniteltu tuottamaan merkittäviä kustannussäästöjä erityisesti teollisessa suunnittelussa, mutta ohjelmistosta hyötyy jokainen 3D-mallinnuksia tekevä yritys tai ammattilainen.

Kysy lisää

VastuuGroup

Vastuu Group on itseohjautuva, innovatiivinen, kansainvälistyvä ja nopeasti kasvava IT- ja palveluyritys, joka kehittää sähköisiä palveluita kohti alustataloutta erityisesti kiinteistö- ja rakennusalan tarpeisiin. Tunnetuin palvelumme on Luotettava Kumppani, jonka avulla asiakkaamme tehostavat toimintaansa ja säästävät aikaa ja rahaa. Edistämme etenkin rakennetun ympäristön digitalisaatiota ja autamme alalla toimivia yrityksiä lain velvoitteiden hoidossa. Samalla teemme luotettavan datan avulla parempaa ja kestävämpää elämää ihmisille ja ympäristölle.”

Kysy lisää