Blogi Grano Magazine Mediajulkaisu

SokoPro 3D-tietomallien esikatselu

SokoPro 3D –katseluohjelmalla voit esikatsella kevyitä IFC-malleja suoraan SokoProsta. Esikatseluohjelma sisältää monipuoliset lisäominaisuudet, jotka parantavat muutosten tarkastelua ja tekevät tietomallien hallinnasta helppoa ja nopeaa. Uudet digitaaliset toimintatavat mahdollistavat aiempaa huomattavasti tarkemman tiedon hyödyntämisen päätöksenteossa. SokoPro 3D on projektikohtainen ominaisuus ja haluamme antaa kaikille käyttäjäryhmille mahdollisuuden esikatsella suunnittelijoiden 3D IFC -malleja koko rakennuksen elinkaaren ajan.

SokoPro 3D helpottaa suunnittelijoiden 3D IFC-mallien tarkastelua ja hyödyntämistä koko rakennuksen elinkaaren ajan. Suunnittelu- ja rakennusprosessin aikana päätöksenteko voidaan perustaa aiempaa tarkempaan tietoon, kun kaikkien osapuolten on mahdollista ymmärtää ja tarkistaa suunnitelmat helpommin. Kun tietomalli on helposti tarjolla, sille löytyy myös käyttäjiä. Esimerkiksi oikea yksityiskohdan havainnointi paperille tulostetuista piirustuksista on hidasta ja työlästä. Tietomallista loppukäyttäjä löytää zoomaten ja leikaten kohdan nopeasti ja helposti. SokoPron tuotekehityksessä haluamme mahdollistetaa tietomallien hyödyntämisen koko rakennuksen elinkaaressa. Tietomallit ovat niin suunnittelijoiden, arkkitehtien, loppuasiakkaiden, rakentajien kuin talon huoltajienkin hyödynnettävissä. Lisäominaisuuden tavoitteena on asiakasarvon lisääminen ja prosessien virtaviivaistaminen.

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä klikkaamalla Ota yhteyttä -painiketta ja täyttämällä lomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa!