SokoPro Ekosysteemi

Ole osa SokoPro ekosysteemiä.

Ota yhteyttä

Koe SokoPro ekosysteemi rajapintojen ja kumppaneiden avulla

Tutustu rajapintoihin ja kumppanuuksiin

Codemill / Autodesk

Codemill ohjelmistokehitysyritys, joka sijaitsee Kajaanissa. Codemill on erikoistunut kehittämään AutoCAD ja Navisworks -keskeisiä tuotteita ja palveluita teollisuuslaitosten suunnitteluun, siviili- ja AEC-organisaatioihin.

Pluginien avulla käyttäjä pääsee avaamaan SokoPro-projektipankin tiedostoja suoraan Autodesk
Navisworks, Autodesk Autocad tai Autodesk Revit ohjelmista. Sen avulla voidaan myös ladata ohjelmistojen käyttämiä tiedostoja SokoPron projektipankkiin.

Tutustu Codemilliin

Linker by Ramboll

Tärkeimmät suunnitteluaineistot muutaman klikkauksen päässä.

 

Lisäominaisuuden ansiosta pääset liikkumaan tietomallista tasopiirustuksiin ja yksityiskohtaisempiin suunnitelmiin ja selostuksiin vaivattomasti ja nopeasti. Tarjolla on aina tuoreimmat revisiot ja voit tarkastella niitä niin tietokoneella kuin mobiililaitteellakin. Helppo pääsy kunkin hankevaiheen kannalta oleellisiin tietoihin säästää aikaa ja vähentää virheitä niin tuotannon suunnittelussa kuin rakennustyömaillakin.

Tutustu Rambolliin

Infrakit

Infrakit on infrahankkeiden hallintaan tarkoitettu pilvipalvelu. Kaikki tieto projektin elinkaaren aikana jaetaan reaaliaikaisesti kaikkien projektiin osallistuvien henkilöiden välillä.
Näin varmistetaan projektin nopeampi valmistumisaika, parempi laatu ja pienemmät kulut.

 

Integraatio vähentää manuaalisen tiedonvälittämisen tarvetta ja nopeuttaa tiedonkulkua tilaajan, suunnittelijoiden ja rakentajien välillä hyödyntäen avoimia tiedonsiirtoformaatteja sekä pilviteknologiaa.

Tutustu Infrakitiin

Granlund Manager

Granlund Manager -ohjelmisto tekee tiedolla johtamisesta helppoa. Kun saat kiinteistöstäsi ajantasaista tietoa, toimintasi tulee tehokkaammaksi, ennustettavuus lisääntyy ja tieto jakautuu kaikille sitä tarvitseville helposti.

Tutustu Granlund Manageriin

Fatman

Frame Huollon Toiminnanohjaus on joustava ja monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä. Ohjelmiston avulla kiinteistöhuolto tehostuu ja kiinteistöjesi elinkaaren hallinta helpottuu. Fatman Frame kiinteistön huoltokirja on käytössä ympäri Eurooppaa ja käyttäjiä järjestelmässä on jo yli 15000.

Tutustu Fatmaniin

Visma Tampuuri

Tampuuri on kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmä.
Tampuurilla saat käyttöösi kattavin kotimainen kiinteistöhallinnan ja toiminnanohjauksen
helppokäyttöisen ohjelmiston. Tampuuria käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon ja 74000 kiinteistön hallinnoimiseen. 1,9 miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla
hallinnoidussa kiinteistössä.

Tutustu Visma Tampuuriin

Office 365

Office 365 on pilvipalvelu, jolla käytät sujuvasti Microsoftin kehittämiä suosituimpia Office-ohjelmia, kuten Wordia, Exceliä ja PowerPointia.

 

Office dokumenttien esikatselu suoraan SokoProssa. Katsoakseen tiedostoja, niitä ei tarvitse

ladata ensin omalle koneelle.

Tutustu Office 365:n

Lamit.fi

Yritys on perustettu vuonna 1995 ja tuottanut toiminnallaan satoja tuhansia energiatodistuksia ja energiaselvityksiä sekä vastaavia energialaskentoja kaikkialle Suomeen. Lamitilla on perustason ja korkeamman tason energiatodistuksen laatijan pätevyydet. Laskemme energiatodistukset niin kuukausimenetelmällä kuin tuntimenetelmällä (dynaaminen laskenta) ja teemme energiaselvityksiin myös kesäajan sisälämpötilalaskelmat. Laadimme Teollisuuden tarvitsemat energiakatselmukset. Lämpöpumppujärjestelmien ja muiden lämmitysjärjestelmien suunnitelmat ja kannattavauuslaskelmat.

Tutustu Lamit.fi:hin

Design Space/3d Talo

Design Space -ohjelmisto on tehty BIM-/CAD-suunnitteluohjelmistojen tueksi, jonka avulla helpotat omaa suunnittelutyötäsi ja tuot asiakkaillesi lisäarvoa virtuaalitodellisuuden avulla.

 

Design Space on suunniteltu tuottamaan merkittäviä kustannussäästöjä erityisesti teollisessa suunnittelussa, mutta ohjelmistosta hyötyy jokainen 3D-mallinnuksia tekevä yritys tai ammattilainen.

Tutustu Design Spaceen