Blogi Mediajulkaisu Uutinen

Pääkäyttäjällä on tiedostohallinnan kokonaisuus näpeissään

SokoPron Customer Success Manager Velipekka Heiskanen antoi huhtikuussa 2024 järjestetyssä webinaarissa arvokkaita vinkkejä SokoPron admin-käyttäjille.

Webinaarissa Velipekka käy läpi yksityiskohtaisesti muun muassa seuraavia aiheita:

Käyttäjähallinta tarpeiden mukaan

Miten luodaan tarpeen mukainen profiili? Miten projektiin kutsutaan lisää jäseniä ja hallitaan käyttöoikeuksia? Räätälöintiä voidaan tehdä hyvin yksityiskohtaisesti, esimerkiksi käyttöoikeusprofiilille voidaan lisätä voimassaoloaika päivälleen ja sitä voidaan tarvittaessa lyhentää tai pidentää.

Suosittelemme, että mieluummin annetaan käyttäjille alkuun liian vähän oikeuksia kuin liian paljon, sillä niitä on aina helppo lisätä.

Käyttäjäryhmät eri työvaiheille

Käyttäjäryhmän luominen on tarpeellista varsinkin silloin, kun yhden projektin alla on useampi korjaustyö tai muu projekti. Silloin voidaan tehdä esimerkiksi käyttäjäryhmä “Maalaus” ja ryhmän alle luodaan profiileja, joita tämä työvaihe koskee.

Pääkäyttäjien lisäys SokoPron kautta

Projektin pääkäyttäjien lisäys onnistuu ainoastaan SokoPron kautta ja siihen tarvitaan asiakkaan pääkäyttäjän lupa. Jos tarvitset uuden pääkäyttäjän, lähetä viesti SokoPron HelpDeskiin (helpdesk@sokopro.fi) ja lisäys onnistuu hetkessä.

Kevyt pääkäyttäjä helpottaa pääkäyttäjän arkea

Jos asiakkaalla on Kiinteistöpankki, jossa on paljon remonttikohteita, voidaan kevyt pääkäyttäjälle antaa käyttöoikeuksien hallintaoikeudet valikoituihin kohteisiin. Hänellä on esimerkiksi oikeudet kutsua lisää käyttäjiä kiinteistön pienempiin projekteihin. Tämä helpottaa pääkäyttäjän työtä: Hänen ei tarvitse venyä ihan kaikkeen, vaan kevyt pääkäyttäjä vastaa omista projekteistaan.

Katso koko webinaari täältä ja ota työskentelyä helpottavat vinkit käyttöösi.