Integroinnit

Yhdistä sisältösi turvallisesti muihin sovelluksiin

Ota yhteyttä

Avoin ympäristö luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Huom! Mallikuvana tulossa oleva uusi SokoPro-ohjelmisto.

Tehosta liiketoimintaasi

SokoPron avulla voit luoda tehokkaan työskentely-ympäristön. Yhdistämällä sovelluksiasi tehostat prosesseja ja luot uusia tehokkaampia työskentelymalleja.

Aina saumaton, aina turvallinen

SokoPro takaa, että voit suojata tiedonkulkua kaikissa organisaatiosi käyttämissä yrityssovelluksissa. Suuryritystason tietoturvaa, hallinnointia ja vaatimustenmukaisuusresursseja hyödynnetään kaikille sisällöillesi.

Aseta tuottavuus ja yhteistyö etusijalle

Nykyajan tiimit luottavat työkaluihin, joiden avulla kaikki pysyvät ajan tasalla. Olipa käytössä sitten tuottavuusohjelmistoja, yhteistyösovelluksia. Kaikkien alojen organisaatioiden on varmistettava, että tiedot ovat työkaluissa käytettävissä, jaettavissa ja turvassa. SokoPron ansiosta sinun ei tarvitse siirtyä sovelluksesta toiseen. Saat helpot yhteistyöominaisuudet ja paremman tuottavuuden, missä ikinä työskenteletkin.

Tuottavuus pysyy parempana, koska sinulla on ainoastaan yksi paikka mistä hakea

Virtaviivaista koko liiketoiminta

Me SokoProlla tiedämme, että organisaatiosi jokaisella osastolla käytetään erilaisia teknologioita töiden tekemiseen. Siksi SokoPron pilvipohjainen sisällönhallinta integroituu natiivisti tiimisi eniten käyttämiin sovelluksiin. Kun tiimikohtaisten työkalujesi pohjalla on yksi turvallinen sisältökerros, varmistat, että työt saadaan tehtyä nopeasti ja sujuvasti organisaation jokaisessa osassa.
SokoProssa voit hallita käyttöoikeuksia ja varmistaa, että oikeilla henkilöillä on pääsy oikeisiin paikkoihin.

Älä vaaranna turvallisuutta

Kun käytät useita työkaluja, saumaton tietoturva on ehdottoman tärkeä vaatimus. SokoPro keskittää ja suojaa eri sovelluksien sisällöt johdonmukaisen suuryritystason tietoturvan, vaatimustenmukaisuuden ja hallinnan avulla.

SokoPro-integraatiot