Ohjelmistokehittäjät

Integroi, laajenna ja rakenna sovelluksia SokoPron rajapinnan avulla

Ota yhteyttä

SokoPron sovellusrajapinta

SokoPro on pilvipohjainen dokumentinhallintaympäristö, johon luottaa jo yli 90 000 käyttäjää. Käyttäjät voivat turvallisesti tallentaa ja hallita dokumentteja. Sovellusrajapinnan avulla yritykset voivat hallita ja käyttää SokoProhon tallennettuja tiedostoja eri sovelluksien avulla.

Rakenna mukautettu integrointi

SokoPron rajapinnan avulla voit yhdistää sovelluksen SokoProhon. Integraatio mahdollistaa informaation lähettämisen ja kutsumisen omiin sovelluksiin.

Aloita

Rajapintakumppani

Kun sovelluksesi on yhdistetty SokoPron rajapintaan ja integraatio täyttää ohjelmistokehityksen parhaat käytännöt, se voidaan julkaista SokoPron sovelluskaupassa kaikkien käyttäjien saataville. Kaupallisen lisenssin käyttöehdot löydät klikkaamalla tästä linkistä.

Aloita

Tehty kehittäjille

SokoPro auttaa kehittäjiä selviämään sisällönhallinnan haasteista tekemällä monimutkaisista prosesseista yhteenvedon vain muutamalle koodiriville – kaiken takana on alan johtava tietoturva- ja vaatimustenmukaisuus.

Mahdollisuus käyttää SokoPron rajapintaa, se mahdollistaa ohjelmistokehittäjien luoda asiakaslähtöisiä ratkaisuja yhteisille käyttäjille.

Aloita

SokoPron sovellusrajapinta

Rajapinta

Hallitse sisältöäsi

Integraatiot

Asiakastarpeiden mukaisesti, tarjoamme seuraavia rajapintoja SokoProsta. Integraatioiden avulla pystymme avaamaan informaation kulkua eri ohjelmistojen välillä.

Tärkeimmät ominaisuudet

Turvallinen, salattu pilvitallennus

Lähetä, käytä ja hallitse sisältöjä SokoPron turvallisella pilvialustalla, johon luottaa jo yli 90 000 käyttäjää. Kaikki tiedostot salataan siirron aikana.

Tiedostojen esikatselu

Käytä katseluohjelmia asiakirjoille, esityksille, laskentataulukoille, kuville, videoille, sekä 3D-malleille.

Avainsanojen haku

Löydä tiedostot SokoProsta avainsanahaulla, joka etsii tiedostojen ja kansioiden nimiä, tiedostojen kuvauksia sekä tiedostoissa olevaa tekstiä.

Tiedoston ja kansion metatiedot

Rikastuta tiedostoja metatiedoilla ja maksimoi aineiston löydettävyys SokoProssa.

Tietoturva

SokoPro on tietoturvan edelläkävijä ohjelmistoalalla ja sille on myönnetty tietoturvasertifikaatti. Turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys ovat osa tuotteitamme ja
olennainen osa palvelumme rakennetta.

Tapahtumaloki

Käytössäsi on täydellinen tapahtumaloki dokumenttien ja käyttäjien aktiviteetille.