Rakenna SokoPro-ympäristön avulla

Integroi, laajenna ja rakenna sovelluksia SokoPron avulla

Ota yhteyttä

Pilvisisältöjen hallinnoinnin sovellusrajapinnat yrityksille

SokoPro on pilvipohjainen dokumentinhallintaympäristö, johon luottaa jo yli 90 000 käyttäjää. Käyttäjät voivat turvallisesti tallentaa ja hallita dokumentteja. Sovellusrajapintojemme avulla yritykset voivat hallita ja käyttää SokoProhon tallennettuja tiedostoja.

Rakenna mukautettu integrointi

SokoPro-sovellusrajapintojen avulla voit yhdistää sovelluksen SokoProhon ja lähettää, käyttää ja hallita sisältöä SokoProssa.

Aloita

Rakenna kumppani-integrointi

SokoPro Platform -sovellusrajapintojen avulla voit yhdistää sovelluksen SokoProhon ja julkaista tietoja SokoPro Marketplacessa.

Aloita

Tehty kehittäjille

SokoPro auttaa kehittäjiä selviämään sisällönhallinnan haasteista tekemällä monimutkaisista prosesseista yhteenvedon vain muutamalle koodiriville – kaiken takana on alan johtava tietoturva- ja vaatimustenmukaisuus. Mahdollisuus käyttää SokoPron rajapintaa ja mahdollistaa kehittäjien luoda omia ratkaisuja.

Aloita

Hallitse sisältöäsi

Rakenna oma käyttäjäkokemuksesi

Olet hyvässä seurassa

Tuhannet rakennuttajat kaikenkokoisista yrityksistä käyttävät SokoPro Platform -ympäristöä integrointien ja mukautettujen sovelluksien luomiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Turvallinen, salattu pilvitallennus

Lähetä, käytä ja hallitse sisältöjä SokoPron turvallisella pilvialustalla, johon luottaa jo yli 90 000 käyttäjää. Kaikki tiedostot salataan niin siirron kuin valmiustilankin aikana.

Interaktiiviset tiedostojen katseluohjelmat

Käytä interaktiivisia katseluohjelmia asiakirjoille, esityksille, laskentataulukoille, kuville, videoille, sekä 3D-malleille.

Avainsanojen haku

Löydä tiedostot SokoProsta avainsanahaulla, joka etsii tiedostojen ja kansioiden nimiä, tiedostojen kuvauksia sekä tiedostoissa olevaa tekstiä.

Tiedoston ja kansion metatiedot

Rikastuta tiedostoja metatiedoilla ja maksimoi aineiston löydettävyys

Vaatimustenmukaisuus

Konfiguroi SokoPro niin, että se täyttää määräysten noudattamisen vaatimukset.

Kattava tapahtumaloki

Käytössäsi on täydellinen tapahtumaloki erilaisille tiedostotyypeille, käyttäjille ja yritystoiminnoille.