Single Sign-On

Siirry nopeampaan tunnistautumiseen sekä sujuvampaan SokoPron käyttämiseen SSO:n eli Single Sign-On -kertakirjautumisen avulla. Voit kirjautua omalle koneellesi omalla salasanallasi sekä päästä automaattisesti myös SokoProhon – et siis tarvitse jatkossa enää erillistä SokoPro-tunnusta. Yksi tunnus riittää.

Ota yhteyttä

Vähentää hallinnointia, lisää tuottavuutta

SSO-järjestelmän myötä yrityksesi työmäärä vähenee huomattavasti. Hallinnointiin ei mene enää turhaa aikaa, kun erillisiä SokoPro-tunnuksia ei tarvitse myöntää tai perua työsuhteen päättyessä. Ja kun yrityksen käyttäjätunnus lakkaa toimimasta, myös SokoPron käyttöoikeus lakkaa.

<

Tunnusten hallinnointi helpottui

SokoPro on YIT:llä laajasti käytössä. Yrityksellä on satoja käyttäjiä ja tuhansia dokumentteja. SSO-kirjautuminen on ollut käytössä vuoden 2018 alusta.

”Käyttäjälle on selkeä etu, kun YIT-verkosta pääsee SokoProhon ilman erillistä kirjautumista ja muualtakin kirjautuminen tapahtuu saman salasanan avulla. Työsuhteen päättyessä käyttäjätunnukset lukitaan automaattisesti, jolloin myös oikeus SokoProhon päättyy. Paljon käyttäjätunnusten hallinnointia ja työtä jäi meiltä pois”, kertoo IT Manager Pasi Nyman.

”Meillä on noin 6 000 henkeä töissä Suomessa ja ulkomailla, ja vaikka kaikki eivät SokoProta käytäkään, niin työmäärän helpotus on huomattava”, toteaa Nyman SSO:n hyödyntämisestä.

Granolta tilataan SokoPron kautta myös paljon tulosteita ja piirustuksia. SokoProhon saa myös helposti pääsyn kaikille kumppaneille. SokoProta on YIT:llä kokeiltu myös ulkomailla, kuten Baltian maissa. SokoPron käyttöliittymää Nyman pitää suhteellisen helppokäyttöisenä. ”SSO-tunnistautuminen on hieno parannus, mutta kehitettävääkin voi toki jatkossa löytyä.”
Pasi Nyman, IT Manager,
YIT Rakennus Oy

SSO vaivatta käyttöön

SokoPro tarjoaa paremman käyttökokemuksen ja SSO-järjestelmä mahdollistaa helpot integraatiot.

”Jos yrityksellä on SSO-valmius, pystytään integraatio SokoProhon tekemään helposti”

Isoissa rakennushankkeissa voi olla tuhatkin eri toimijaa, joten työnantajan osalta tunnusten ja salasanojen ylläpitotyö vähenee huomattavasti. Uusia tilejä ei tarvitse perustaa, ja salasanakaan ei unohdu niin helposti. Projektin pääkäyttäjät voivat itse määrittää työntekijän oikeudet SokoPron eri projekteihin.

Single Sign-On

tekee SokoPron käytöstä entistä helpompaa
Siirry nopeampaan tunnistautumiseen sekä sujuvampaan SokoPron käyttämiseen kertakirjautumisen avulla. Voit kirjautua omalle koneellesi omalla salasanallasi ja päästä automaattisesti myös SokoProhon – et siis tarvitse jatkossa enää erillistä SokoPro-tunnusta. Single Sign-On (SSO) – yksi tunnus riittää.

Vähentää hallinnointia, lisää tuottavuutta
Single Sign-On -järjestelmän myötä yrityksesi työmäärä vähenee huomattavasti. Hallinnointiin ei mene enää turhaa aikaa, kun erillisiä SokoPro-tunnuksia ei tarvitse myöntää tai
perua työsuhteen päättyessä. Ja kun yrityksen käyttäjätunnus lakkaa toimimasta, myös SokoPron käyttöoikeus lakkaa.