Blogi Mediajulkaisu Uutinen

SokoPro on mukana Hankinta-alan neuvottelupäivillä 2024

Hankinta-alan neuvottelupäivät järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla 12.-13.6.2024

Tänä vuonna tapahtuman teemana on ”Yhteistyö ja kumppanuudet”, ja ohjelma keskittyy edistämään sujuvaa yhteistyötä toimittajamarkkinoiden ja hankintayksiköiden välillä.

Neuvottelupäivät tarjoavat monipuolisen ohjelman, joka koostuu teemaan liittyvistä puheenvuoroista ja ajankohtaisista tilannekatsauksista. Erityisesti odotamme tapahtuman klassikkopuheenvuoroja, joissa käsitellään oikeustapauksia ja niiden taustoja. Tämä on erinomainen tilaisuus kaikille hankinta-alan toimijoille jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tapahtuma on tarkoitettu kuntien, hyvinvointialueiden, aluehallinnon, valtion hankintayksiköiden, seurakuntien ja yritysmaailman edustajille. Neuvottelupäivät tarjoavat näille toimijoille erinomaisen tilaisuuden yhteiseen keskusteluun, verkostoitumiseen ja alan johtavien asiantuntijoiden kuulemiseen.

Tule mukaan kuulemaan alan uusimmista käänteistä, verkostoitumaan ja nauttimaan tiukasta asiasisällöstä sekä rennosta yhdessäolosta!

Asiantuntijamme ovat mukana molempina tapahtumapäivinä esittelemässä SokoProta sekä sen monipuolisia ominaisuuksia, kuten:

  • SokoBid-tarjouspyyntötyökalu kaiken kokoisiin kilpailutuksiin
  • Tiedostojen hallinta sekä arkistointi
  • PDF, Office sekä IFC- ja DWG- tiedostojen esikatselu

Tervetuloa tapaamaan meitä ja muita alan ammattilaisia – nähdään neuvottelupäivillä!

Lue lisää täältä!