Blogi Mediajulkaisu Uutinen

SokoPro Oy on saavuttanut Menestyjät-sertifikaatin toista vuotta peräkkäin!

Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa, että SokoPro Oy on saavuttanut Kauppalehden arvostetun Menestyjät-sertifikaatin toista vuotta peräkkäin. Tämä tunnustus myönnetään vain murto-osalle suomalaisista yrityksistä ja se on merkki yrityksemme laadusta, luotettavuudesta ja taloudellisesta menestyksestä.

Menestyjät-sertifikaatti perustuu Alma Talentin suorittamaan kattavaan analyysiin, joka arvioi yrityksen taloudellista suorituskykyä kuuden keskeisen osa-alueen perusteella: kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Sertifikaatti ei ole vain osoitus nykyisestä menestyksestä, vaan se myös ennustaa yrityksemme tulevaa taloudellista vakaata kehitystä.

Menestyjä-sertifikaatti kertoo myös siitä, että johtaminen, liiketoimintastrategia, henkilöstön osaaminen, sitoutuneisuus ja jatkuva kehittyminen ovat yrityksellä hallussa.

Tämä saavutus on merkittävä tunnustus koko tiimillemme. Haluamme kiittää lämpimästi omistautunutta henkilöstöämme, jonka kovaa työtä ja sitoutumista ilman tämä ei olisi ollut mahdollista. Lisäksi kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat olleet mukana tukemassa ja kasvattamassa liiketoimintaamme. Yhdessä jatkamme menestystämme myös tulevaisuudessa!

Menestyjät-sertifikaatti kertoo yhdellä silmäyksellä, että SokoPro Oy on hyvä ja luotettava kumppani.

SokoPro Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku