Blogi Mediajulkaisu Uutinen

SokoPro-vinkkejä: Näin saat enemmän irti ohjelmistosta

SokoPro järjesti informatiivisen webinaarin, joka keskittyi SokoPro-ohjelmiston monipuoliseen käyttöön ja yleisimpiin käyttötapauksiin. Webinaarissa SokoPron maajohtaja Rasmus Vainio jakoi arvokasta tietoa ohjelmiston perusteista ja antoi parhaat vinkit sen tehokkaaseen käyttöön. 

SokoPro panostaa ohjelmistossa todella paljon tiedon löydettävyyteen. Yksi webinaarin keskeisistä aiheista olikin tiedon löydettävyys ja tiedostojen tehokas hallinta ohjelmistossa.  

Vainio esitteli suodatusmahdollisuuksia, jotka antavat käyttäjille nopean pääsyn tarvittaviin tietoihin. Lisäksi hän korosti ohjelmiston monipuolisia toimintoja erilaisten tiedostomuotojen käsittelyssä. Ohjelmisto tukee erilaisia tiedostomuotoja, kuten PDF, DWG ja IFC, ja mahdollistaa niiden esikatselun suoraan ohjelmassa. 

Tiedostot on revisioitu, ja revisiohistorian voi tarkistaa helposti revisiokellon avulla. Vertaile-napin kautta valitut tiedostot voi asettaa näytölle rinnakkain, jolloin niitä on helppo vertailla ja erot ovat selkeästi havaittavissa. 

IFC-malleja voi avata yksittäin tai yhdistelmänä. Näin saa näkyville esimerkiksi kohteen putket ja sähköt. Mallissa voi liikkua pelillisesti missä tahansa kerroksessa tai kohdassa.  

Erilaisten työkalujen avulla voi esimerkiksi ottaa mittoja, mikä auttaa havainnollistamaan tilaa paremmin. Kaikki työkalut ovat kaikkien saatavilla, eikä niitä tarvitse erikseen asentaa. 

Webinaarissa on runsaasti tietoa, joka aukeaa parhaiten vain katsomalla webinaarin, jossa käydään asioita läpi yksityiskohtaisesti suoraan ohjelmistossa. Näet miten Congrid-integraatio toimii SokoProssa sekä saat vastauksen esimerkiksi yhteen kysytyimmistä ongelmista: Miksi CSV-tiedoston ääkköset näyttävät rikkinäisiltä Excellissä ja miten tästä ongelmasta pääsee eroon?  

Käy katsomassa webinaari täältä ja poimi itsellesi parhaat vinkit!

P.S. Muistathan, että jos ohjeet eivät jostain syystä auta, voit olla aina yhteydessä Helpdeskiimme ohjeet-osion Lähetä pyyntö -lomakkeen kautta tai sähköpostilla helpdesk@sokopro.fi. Saat vastauksen keskimäärin 20 minuutissa!