Blogi Mediajulkaisu Uutinen

SokoPron Helpdesk: Asiantuntevaa palvelua projektisi joka vaiheessa – myös kesällä

SokoPron Helpdeskin tehtävänä on varmistaa, että täytämme yrityksesi tarpeet tiedostonhallinnassa. Helpdeskin asiantuntijat palvelevat jokaista käyttäjää projektin suunnittelusta käyttöönottoon parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteena on, että ongelma on ratkaistu 20 minuutin sisällä.

SokoProlla on kaksi eri alustaa, vanha ja uusi. Aika usein avunpyynnöt liittyvät siihen, että uuteen alustaan täytyy hankkia erilliset tunnukset. Muuten työt ovat perinteisiä helpparitöitä: Helpdesk auttaa asiakkaita monipuolisesti heidän kysymyksissään, avaa, sulkee ja arkistoi projekteja, ja luo asiakkaille pääkäyttäjätunnuksia. Tärkeä osa työtä on myös ottaa vastaan asiakkaiden kehitysehdotuksia ja välittää ne kehitystiimiin. Näin SokoProta tehdään entistäkin paremmaksi.

“Tällä hetkellä teemme paljon migraatioita, eli siirrämme projekteja vanhasta alustasta uuteen. SokoPro 2.0 on edeltäjäänsä ketterämpi ja siinä on monia uusia ja paranneltuja ominaisuuksia, jotka takaavat hyvän käyttökokemuksen. Parantunut käyttökokemus heijastuu helppariin siten, että tukipyyntöjen määrä on vähentynyt”, kertoo Helpdeskin asiantuntija Matilda Norrmén.

Keskimääräinen ongelmanratkaisuaika on 10 minuuttia

Kiireisenä päivänä Helpdeskiin voi tulla satakunta tikettiä. Näitä ratkoo 3 henkilöä kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Jotkut ongelmista ovat ratkaistavissa sekunneissa, jotkut vievät kauemmin aikaa jos asiasta herää lisäkysymyksiä.

“Pyrimme siihen, että ongelma on ratkaistu 20 minuutin sisällä. Keskimääräinen ratkaisuaika on 10 minuuttia ja yleensä asiat selviävät saman päivän aikana.”

Mutta mikä on helpparin yleisin kysymys?

“Miksi mun käyttäjätunnus ei toimi? Yleensä vastaus piilee siinä, että asiakkaalla on käytössään kaksi alustaa – uusi ja vanha – ja niille pitää olla eri tunnarit. Vanhaan ei enää avata uusi projekteja, mutta se toimii ikään kuin arkistona”, sanoo Norrmén

Lomalainen – pyydä tunnukset tuuraajalle

Kesä ei muuta Helpdeskin elämää, vaan asiakkaita palvellaan normaalisti vuoden ympäri.

“Jos olet SokoPron käyttäjä ja jäämässä kesälomalle, niin muistathan pyytää ajoissa tunnukset tuuraajallesi!”

Aurinkoista kesää kaikille SokoPron käyttäjille!
Helpdesk palvelee koko kesän arkisin kello 9.00 – 16.00. Voit soittaa meille 0200 35 211 (1.12 €/min) tai lähettää sähköpostia helpdesk@sokopro.fi