SokoPro Helpdesk

Tehtävänämme on varmistaa, että SokoPro täyttää yrityksesi tarpeet ja palvelee jokaista käyttäjää suunnittelusta käyttöönottoon parhaalla mahdollisella tavalla.
Ota yhteyttä HELPDESKIIN Kirjaudu sisään

 

Sinun menestyksesi on meille tärkeää

Sovellus asiantuntijoiden tehtävänä on varmistaa, että SokoPro täyttää yrityksesi tarpeet ja palvelee jokaista käyttäjää suunnittelusta käyttöönottoon parhaalla mahdollisella tavalla. Me autamme aina mielellämme!

”SokoPro Helpdesk koostuu tietojenkäsittelyn ammattilaisista, jotka tarjoavat helpon ja turvallisen käyttökokemuksen kaikille SokoPron käyttäjille. Loistavalla asiakaspalvelulla, halustamme varmistaa 100%:n asiakastyytyväisyyden.”

Jouni Silvennoinen, Liiketoimintajohtaja
Grano Oy

Integrointi

Customer Success Managerien tehtävänä on varmistaa, että yrityksesi pääsee hyödyntämään Sokorota parhaalla mahdollisella tavalla. Huolehdimme koko prosessista suunnittelusta-integrointiin saakka.

Tuki

Onko sinulla kysyttävää? HelpDesk -tiimimme vastaa mielellään. Ensiluokkainen palvelumme takaa asiakastyytyväisyyden tarjoamalla räätälöityjä palveluita ja taatut palvelutasot.

Sitoutuminen

Customer Success Managerit ja SokoPro Helpdesk työskentelevät yrityksesi sidosryhmien kanssa ymmärtääkseen muuttuvia käyttötarpeita, helpottaakseen omaksumista ja optimoidakseen käyttäjien sitoutumisen.

Koulutus

SokoPron käyttäminen on hauskaa! Koulutamme pääkäyttäjiä ja käyttäjiä esittelemällä SokoPron kattavia toimintoja mielenkiintoisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla – maksutta.

”Customer Success -tiimi pysyi luonamme, kunnes olimme saaneet vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Se todella tuki palvelun omaksumista yrityksessämme. Se oli hienoa”

Seppo Kemppainen, Rakennuttajapäällikkö

Kesko Oyj

 

Asiakkailtamme kuultua

Mielipiteesi on meille tärkeä

Anna meille palautetta, miten olemme onnistuneet palvelussa ja tuotteissamme. Palautteesi perusteella voimme kehittää palveluamme entistä paremmaksi.

Anna palautetta