Blogi Mediajulkaisu Uutinen

SokoPro helpottaa rakentajan arkea!

Yksi SRV:n käyttämistä digitaalisista työkaluista on SokoPro, sähköinen palvelu tiedon hallinnointiin, jakamiseen ja arkistointiin. SokoPro helpottaa rakennusprojektien etenemistä pitämällä tiedot aikatauluista, toimituksista, piirustuksista ja työmaapäiväkirjoista ajan tasalla. Siellä olevia tietoja voidaan käyttää kiinteistön ylläpidossa koko kiinteistön elinkaaren ajan, esimerkiksi peruskorjausten yhteydessä. SokoPron voi myös liittää muihin asiakkaiden järjestelmiin. Aineiston sähköisen jakamisen lisäksi materiaalit voi tilata paperitulosteina.

SokoPro toimii selaimen välityksellä. Palvelun käyttöoikeudet voi määritellä asiakkaan tarpeiden mukaan. Single Sign-On- eli SSO-kertakirjautumisen avulla käyttäjällä on automaattisesti pääsy myös SokoPro:hon, kun hän kirjautuu omalle koneelleen omalla salasanallaan. Silloin yrityksen ei tarvitse hallinnoida ja myöntää erillisiä SokoPro-tunnuksia eikä perua niitä erikseen esimerkiksi työsuhteen tai tietyn työvaiheen päättyessä.

– SokoPron SSO:hon lähdettiin, koska tavoitteemme on vähentää erillisten käyttäjätunnusten määrää ja sitä kautta helpottaa kirjautumista sekä käyttäjätunnusten hallintaa. Saamme jatkossa SokoProstakin poistuneiden käyttäjien oikeudet pois, kun AD-tili poistetaan, sanoo SRV:n ICT-päällikkö Mika Hynninen.

Tuttu ja luotettava työkalu
SRV Rakennuksen projekti-insinööri Tytti Kuusikko on käyttänyt SokoProta sekä työmaalla että toimistolla.

– SokoPron ominaisuuksia käytetään meillä varsin kattavasti. Voi sanoa, että SokoPro on rakennusalalla liki kaikille tuttu palvelu. SokoPron selkeitä valtteja ovat luotettavuus ja toimiva asiakaspalvelu.

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä klikkaamalla Ota yhteyttä -painiketta ja täyttämällä lomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä tuota pikaa!