Blogi Mediajulkaisu Uutinen

SokoPro on nyt mukana Isännöintiliiton palveluverkostossa

SokoPro on liittynyt mukaan Isännöintiliiton Palveluverkostoon, vahvistaen siten sitoutumistaan tarjoamaan entistä laadukkaampaa palvelua kiinteistöalan tarpeisiin. Isännöintiliiton Palveluverkosto koostuu luotettavista kumppaneista, joiden asiantuntemus on isännöintialan käytössä. 

Kiinteistöt vaativat jatkuvaa ylläpitoa, kehitystä ja remontointia, ja isännöinti- ja taloyhtiöt etsivät luotettavia yhteistyökumppaneita näihin tarpeisiin. Isännöintiliiton Palveluverkostoon liittymällä SokoPro saa mahdollisuuden tavoittaa isännöinti- ja taloyhtiökohderyhmän päättäjiä Isännöintiliiton tunnettujen kanavien ja laadukkaiden tapahtumien avulla sekä markkinointiyhteistyön kautta. Isännöintiliiton kautta on mahdollista tavoittaa jopa yli 550 isännöintiyritystä ja 80 000 taloyhtiöpäättäjää. 

Isännöintiliiton Palveluverkosto on avoin kaikille kiinteistöalasta tai sen kehittämisestä kiinnostuneille yrityksille. Sen tavoitteena on kehittää isännöintitoimialan ja sille palveluja sekä tuotteita tuottavien yritysten yhteistyötä. 

”Olemme innoissamme siitä, että olemme osa Isännöintiliiton Palveluverkostoa”, sanoo SokoPron asiakkuusjohtaja Ilona Huuhtanen. ”Tämä avaa meille uusia mahdollisuuksia tarjota asiakkaillemme entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua sekä vahvistaa asemaamme luotettavana kumppanina kiinteistöalan tarpeissa.” 

Isännöintiliitto on alan järjestö, joka edustaa isännöintialan yrityksiä ja tarjoaa jäsenilleen laajan valikoiman etuja ja palveluita. Liitto pyrkii edistämään alan ammattitaitoa, edunvalvontaa ja hyviä toimintatapoja. 

Tämä liittyminen merkitsee uutta vaihetta SokoPron kasvussa ja sitoutumisessa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua kiinteistöalan tarpeisiin. 

Lue lisää SokoPron Kiinteistöpankista täältä