Kiinteistönhallinta

SokoPro kiinteistöarkiston avulla pääset eroon turhasta paperin pyörittelystä ja mappiarkistoista.

Ota yhteyttä

SokoPro-dokumentinhallinta – näkyvyyttä ja valvontaa

SokoPro on nykyaikainen toimialariippumaton dokumentinhallintaohjelmisto, jolla on 17 000 päivittäistä kirjautumista ja 90 000 käyttäjää. SokoPron avulla säästät aikaa ja kustannuksia sekä hallitset koko kiinteistön elinkaarenaikaisen dokumentaation.

Kiinteistön elinkaari

SokoProhon tallennetaan koko kiinteistön elinkaarenaikainen dokumentaatio. SokoPro tarjoaa täyden näkyvyyden kaikkiin kohdetietoihin sekä niihin liittyviin toimenpiteisiin, toimialasta riippumatta. Kiinteistöarkiston avulla hallitset kiinteistöjäsi kustannustehokkaasti.

Kiinteistön ylläpito

Hallinnoi kiinteistösi ylläpitotietoja ja osapuolia. SokoPron avulla kiinteistön ylläpitotiedot ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä. Tiedot ovat myös aina oikeiden sidosryhmien saatavilla sekä helposti jaettavissa. Tehokkaampaa kiinteistöhallintaa kustannuksia säästäen.

Arkistointi ja digitointi

Yrityksen tärkeitä dokumentteja tarvitsee usein säilyttää pitkään, ja samaan aikaan niiden täytyy olla helposti hyödynnettävissä. Dokumenttien ja arkistojen digitointi on tietoturvallinen ja kustannustehokas ratkaisu tiedon säilyttämiseen ja sujuvaan käytettävyyteen.

Räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan arkistointiratkaisun, oli kyse sitten printti- tai digimuodossa olevasta tiedosta. Voimme viedä tietosi yrityksesi olemassa olevaan järjestelmään tai tarjota sinulle tarpeitasi vastaavan säilytysjärjestelmän.

Tärkeimmät ominaisuudet

Dokumentinhallinta

Luo oma projekti omalle kokonaisuudelle ja varmista, että vain oikeat henkilöt saavat pääsyn oikeaan aineistoon. Räätälöi kansiorakenne mieleiseksesi. Tallenna, poista, siirrä, kopioi tai muokkaa dokumentteja.

Metatiedot

Organisoi ja luokittele sisältöä räätälöidyn metatiedon avulla. Voit lisätä metatietoja manuaalisesti tai automaattisesti suoraan CSV-tiedostosta.
Luo oma projekti omalle kokonaisuudelle ja varmista, että vain oikeat henkilöt saavat pääsyn oikeaan aineistoon. Räätälöi kansiorakenne mieleiseksesi. Tallenna, poista, siirrä, kopioi tai muokkaa dokumentteja.

Korosta tärkeimpiä asioita

SokoProssa voit merkitä suosikkikansioita ja tiedostoja sekä suodattaa ne esille.

Tallenna ja käytä

Rajoittamaton tallennustila tiedostoille ja mahdollisuus käyttää sisältöä kaikilla laitteilla

Käyttöoikeudet

Erilaiset käyttöoikeudet mahdollistavat tiedostojen jakamisen turvallisesti projektin eri osapuolille.

Esikatsele

Esikatsele tiedostoja suoraan SokoProssa ilman turhia latauksia. Tuemme PDF-, IFC- ja DWG-tiedostomuotoja sekä kaikkia Office365-tiedostomuotoja.

Integroinnit

Integroi muiden yrityssovellusten kanssa avoimien sovellusrajapintojen avulla sisällön ja palveluiden jakamista varten

Turvallisuus ja valvonta

SokoPro on dokumentinhallintaratkaisujen tietoturvan edelläkävijä.