Blogi Mediajulkaisu Uutinen

SokoPro Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Kulta–sertifikaatti

Suomen Asiakastieto on myöntänyt arvostetun Suomen Vahvimmat Kulta–sertifikaatin SokoPro Oy:lle, tunnustaen yrityksen vahvan taloudellisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatit myönnetään yrityksille, jotka täyttävät tiukat taloudelliset ja luotettavuuteen liittyvät kriteerit. Kulta-sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat yritykset ovat talouden tukipilareita, jotka vahvistavat ja vakauttavat talouselämäämme.

SokoPro Oy on vakiinnuttanut asemansa rakennus- ja kiinteistöalan ohjelmistoratkaisujen tarjoajana Suomessa. Yrityksen innovatiiviset ja käyttäjäystävälliset sovellukset ovat saaneet kiitosta alalla toimivilta ammattilaisilta. Lisäksi vahva panostus asiakastyytyväisyyteen ja jatkuvaan kehitystyöhön ovat olleet avainasemassa SokoPro Oy:n menestyksessä.

Kulta-sertifikaatin saaminen on merkittävä virstanpylväs SokoPro Oy:lle. Yritys aikoo jatkossakin panostaa laadukkaisiin ja innovatiivisiin ohjelmistoratkaisuihin sekä asiakastyytyväisyyteen. SokoPro Oy uskoo vahvasti, että yhteistyö asiakkaiden kanssa ja jatkuva kehittyminen ovat avaimet menestykseen rakennus- ja kiinteistöalalla.